English

АНТОАН ВИЛЛ на изложението TEXPROCESS 2017 във Франкфурт, Германия

TEXPROCESS е водещото в света международно търговско изложение за обработката на текстилни и гъвкави материали. Провежда се на всеки две години във Франкфурт на Майн, Германия успоредно с Techtextil, изложение насочено към техническите материи и нетъкан текстил. Тази година изложението се състоя в дните от 09 до 12 май 2017 г.

TEXPROCESS събира на едно място водещите в света производители и доставчици на машини, аксесоари и услуги в областта на преработката на текстил. Във Франкфурт изложителите представят на международните производители на облекла и текстил последните иновации при шевните машини, заводското оборудване и IT системите за модната индустрия.

АНТОАН ВИЛЛ беше представен на TEXPROCESS от г-жа Антоанета Антонова. На изложението тя се запозна с най-новите технологии в сферата на машините за производство на облекло. В последните години модната индустрия съсредоточава усилията си в повишаване на качеството на дрехите и същевременно намаляване на разходите за труд по изработката им. Това може да се постигне чрез внедряването на все по-автоматизирани, компютъризирани и специализирани машини, които да намаляват влиянието на човешкия фактор и заедно с това възможността за грешки, така че резултатът от производството да е все по-качествен краен продукт. Водещите световни производители вече са насочили усилията си към разработването на машини, които напълно да автоматизират поредица от манипулации.

Г-жа Антонова посети щандовете на водещите в света производители на оборудване за изработка на облекло и разгледа най-новите им предложения. Тя остана най-впечатлена от щандовете на фирмите JUKI, DÜRKOPP ADLER, PFAFF и VEIT.

Повече информация за TEXPROCESS 2017 може да намерите на http://texprocess.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen.html и https://www.facebook.com/texprocess/?ref=page_internal.

<<Всички новини

© ANTOAN VILL All Rights Reserved | Design and Development by FORMA Design Bureau